Trenutno se nahajate na: Apollo » Prodajni program » Igrače » Kidz Delight


Začetki podjetja Cide Sei segajo v leto 2001, ko so na trg plasirali lastno blagovno znamko Kidz Delight. V svoji proizvodnji sledijo inovacijam in trendom, ki jih narekujejo smernice ter zahteve modernih elektronskih izdelkov. Danes so številni izdelki prisotni v Evropi, Severni Ameriki, Avstraliji in Novi Zelandiji in od leta 2011 tudi v Sloveniji.

V podjetju Apollo d.o.o. smo se odločili, da nekaj izdelkov prilagodimo slovenskemu trgu in tako oblikovali linijo izdelkov, ki „govorijo slovensko“. Le-ti so zasnovani tako, da se otrok na zabaven način uči in razvija motorične sposobnosti. Izdelki, ki govorijo slovensko spodbujajo otroke k samostojnemu učenju. Skozi različne igre spoznavajo oblike, barve, števila, živali, njihove glasove ter domovanja. Številni zvočni učinki (melodije, živalski glasovi) pritegnejo otrokovo pozornost.

Za predšolske otroke so primerne igrače, s katerimi se naučijo abecedo, črkovanje besed in jih spodbujajo k iskanju ustrezne začetne črke ter urijo spomin.

Ker sledimo razvoju in trendom smo oblikovali tri dvojezične izdelke (slovensko-angleški). Ti so: Interaktivna abeceda, Tablična abeceda in Moj prvi prenosnik, s katerimi želimo otrokom že v otroštvu približati tuji jezik.

V sklopu blagovne znamke Kidz Delight najdete tudi izdelke, ki so namenjeni otrokom starejšim od 6. mesecev. Številne melodije in različni zvoki otroke vzpobujajo k igri, gibanju, razvoju motoričnih sposobnosti, jezikovni komunikaciji.

Izdelki blagovne znamke Kidz delight so zanimivi, barviti, poučni, zabavni in vedno pričarajo nasmeh na otroški obraz.