Trenutno se nahajate na: Apollo » Prodajni program » Igrače » Jane

 Priznani proizvajalec vrhunske otroške opreme, sinonim za kakovost, varnost ter modne smernice!

 

 

Zahtevate največjo varnost, pričakujete visoko kakovost, ste v koraku z modnimi trendi? Potem zagotovo "vozite" Jane.

Proizvajalec JANE je razvil svoj prvi voziček že leta 1932. In kako se je zgodba začela...

Manel Jane Vidal je z rojstvom svojega prvega sina začel spreminjati tok njihovega dotedanjega poslovanja. Oče mu je postavil izziv: „Če si tako dober ključavničar in če imaš toliko idej in rešitev za druge ljudi, potem dokaži to tudi pri svojem sinu.“ Opogumljen s strani očeta je Manel sprejel izziv. Nekaj dni kasneje so majhnega Ramona že peljali na prvi sprehod na kolesih, v vozičku, na katerega je bil Manel zelo ponosen. Občudovanje, ki je prešlo na sosede in prijatelje, ga je spodbudilo k izdelavi še nekaj drugih modelov vozičkov, ki jih je predstavil v prodajalnah v Barceloni. Čez teden dni je dobil prva naročila in tako se je pričela uspešna zgodba blagovne znamke Jane.

Njihov moto:  „Vedno znova narediti na najboljši možni način, kot bi delali zase.  


Otroški vozički, sistemi ter drugi pripomočki vrhunskega proizvajalca Jane bodo zadovoljili še tako zahtevne starše. Širok izbor različnih modelov, v raznovrstnih barvnih kombinacijah bodo omogočili, da boste našli popoln otroški voziček za vašega malčka.

 

 

 

 

 

Kakšen voziček boste izbrali, je predvsem odvisno od vašega življenjskega stila. Nikakor ni zanemarljiv podatek, ali živite v stanovanju ali v hiši, hodite na sprehode po mestnih pločnikih ali zavijete tudi na kakšno makadamsko vzpetino, pomembno je tudi, kakšen avto imate in ali se bo v vozičku vozila deklica ali deček.

 

Pa dobro izberite!