FreeON – razstavljavec na sejmu Kielce, Poljska

KIDS’ TIME (28. – 30. 09. 2021), Kielce, Poljska

12th International Fair of Toys and Products for Mother and Child KIDS TIME

Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022

Namen javnega razpisa je preko sofinanciranja individualnih nastopov podjetij na  mednarodnih sejmih v tujini povečati možnost predstavitve izdelkov/storitev podjetij mednarodni poslovni javnosti, povečati možnosti poslovnega sodelovanja podjetij s tujimi partnerji ter mednarodno konkurenčnost in stopnjo internacionalizacije podjetij. Apollo d.o.o. se bo s svojima lastnima blagovnima znamkama FreeON In Bubaba By FreeON predstavil na sejmu v Kielce na Poljskem. Cilj javnega razpisa je podpreti individualne sejemske nastope podjetij v tujini. S podporo dejavnosti na mednarodnih sejmih se bo povečala rast čistih prihodkov MSP od prodaje na tujem trgu in s tem prispevalo k doseganju specifičnega cilja.

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022.

“Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj”.  Evropska kohezijska politika v Sloveniji  www.eu-skladi.si

 

 

 

 

 

Scroll to Top