Baby Einstein, igrače za radovedne malčke

Linija Baby Einstein je nastala iz prepričanja, da prihodnost pripada radovednim. Izdelki iz linije so zasnovani tako, da staršem pomagajo vzpodbudti radovednost dojenčkov in malčkov.

ZGODOVINA

Zgodba Baby Einstein se je začela leta 1996. S serijo video posnetkov so želeli otrokom predstaviti glasbo, zgodbe, številke in jezik.

FILOZOFIJA

Cilj in filozofija linije Baby Einstein je pomagati družinam, da postanejo in ostanejo radovedne. Zakaj? Ker nas radovednost motivira za učenje in prilagajanje, obenem pa skrbi, da smo odprti za različne možnosti.

Radovednost je bistvena za uspeh v našem spreminjajočem se svetu in je ena izmed pomembnih lastnosti za ustvarjanje boljšega jutri. Strokovnjaki si prizadevajo ustvariti najboljše igrače in pripomočke za vsako družino – ne glede na to, kje živijo ali kdo so.

Dojenčki začnejo oblikovati svoj pogled na svet z uporabo svojih čutil že prvi dan. Vid, sluh, okus, dotik in vonj igrajo odločilno vlogo pri zgodnjem otrokovem kognitivnem razvoju.

Malčke in otroke moramo spodbuditi k raziskovanju in radovednosti, saj skozi osebne izkušnje lažje širijo svoja obzorja.  

Scroll to Top