Goliath Games je bil ustanovljen za ustvarjanje igrač in iger, ki navdihujejo mlade in odrasle, da z igro in zabavo urijo domišljijo. Je eno izmed podjetij, ki  resnično razume pomen kakovostnega preživljanja družinskega časa in združevanja ljudi med igro.

“Skupaj zmoremo!” je odličen motivacijski slogan, ki spremlja podjetje že od samega leta 1980. Poleg tega je Goliath Games namenjen ustvarjanju inovativnih izdelkov, ki krepijo otrokov razvoj, kritično razmišljanje, socialne veščine in radovednost.

Njegove naj prepoznavnejše ikonične blagovne znamke so Rummikub®, Tri-Ominos®, Wordsearch ™, Mad Dog, Animalost, Pop the Pig®, Doggie Doo ™, Gooey Looey ™, Catch the Fox ™ in mnoge druge. Goliath pa je aktiven tudi v številnih drugih kategorijah igrač, kot so uganke, umetnost, dejavnosti na prostem ter ogromno novosti. Njihove brezčasne klasike navdušujejo vse generacije, so inspiracija za neomejeno igro in spodbujajo otroke, da raziskujejo svet okoli sebe.

 

Goliath je mednarodni proizvajalec in distributer igrač in iger s sedežem na Nizozemskem in severnoameriškim oddelkom v mestu Plano v Teksasu. Podjetje še naprej beleži rast nad povpraševanjem Pressman Toy®, JAX® in Wahu® v ZDA, Crown & Andrews® v Avstraliji, Modelco® v Franciji, Mac Due® v Italiji, Vivid Imaginations v Veliki Britaniji in Elephanta® na Novi Zelandiji.

Goliath sodi v skupino treh največjih proizvajalcev iger v Severni Ameriki in velja za eno najhitreje rastočih neodvisnih podjetij na področju igrač. Izdelki Goliath pa se prodajajo v več kot 75 državah po vsem svetu, pisarne pa imajo na Nizozemskem, v Belgiji, Franciji, Španiji, na Portugalskem, v Nemčiji, na Poljskem, v Italiji, Hongkongu, Avstraliji, Novi Zelandiji, ZDA in Kanadi.

Scroll to Top