Blagovna znamka Viga je eden od vodilnih proizvajalcev lesenih igrač. Podjetje že od leta 2003 kreira, proizvaja in distribuira kvalitetne, varne, poučne ter otrokom in okolju prijazne lesene igrače. 

Igrače Viga so izdelane z ljubeznijo do otrok ter skrbnostjo za njihovo srečno rast in razvoj.  Misija podjetja je omogočiti otrokom spoznavanje sveta skozi igro. Saj otroci med igro razmišljajo, pridobivajo nove izkušnje, znanja in spretnosti ter doživljajo veliko srečnih trenutkov. Njihovo vodilo pri izdelavi lesenih igrač je: varnost, naravni materiali, poučnost ter veselje ob igri.  Prisotni so v več kot 60 državah po vsem svetu. 

Les je lep. Tako so pravili že nekoč in enako velja še danes. Prav tako so lepe tudi igrače narejene iz lesa. Trdne, trajne, skorajda neuničljive pa vendarle izražajo toplino, občutek ob dotiku pa je vedno prijeten. Če želite vašemu otroku ponuditi kvalitetno igračo iz naravnih materialov, izberite igrače VIGA.

VIGA ponuja pester nabor igrač že za najmlajše, edukativne igrače, razvojne igrače, ki omogočajo razvoj fine in grobe motorike ter vzpodbujajo razvoj koordinacije oko – roka. Viga lesene igrače se lahko pohvalijo z lepimi dizajni in barvami, ki so privlačne za otroško oko. Prav tako se je z njimi zelo enostavno in prijetno rokovati.

V našem izboru imamo naslednje linije igrač za otroke:

Bogata ponudba lesenih igrač Polar B by Viga.

Na voljo široka izbira lesenih iger Viga, lokaliziranih v slovenski jezik.

Raznolika ponudba klasičnih edukativnih lesenih iger Viga za učenje in krajšanje časa.

Scroll to Top