Obsežen izbor varovalne opreme za otroke v starostni skupini od 0 do 5 let je fokusna skupina artiklov danske blagovne znamke BabyDan, ki je bila ustanovljena leta 1947. Prva varnostna ograjica te znamke je bila izdelana in prodana leta 1968, danes pa jih mesečno prodajo na desettisoče.  

Njihove vrednote so varnost, saj uporabljajo najkvalitetnejše materiale in najsodobnejše proizvodne procese, sledijo aktualnim varnostnim standardom in priporočilom in želijo otrokom zagotoviti varno domače okoljekreativnost, saj njihovi izdelki sledijo kreativni in raziskovalni otroški naravi in morajo biti posledično domiselni, premišljeno izdelani, varni in vselej korak pred otroško domišljijo ter odgovornost do uporabnikov, ki jim z uporabo njihovih varnostnih ograjic in drugih izdelkov, zaupajo varnost in zdravje svojih otrok. 

Varnostne ograjice BabyDan so namenjene zaščiti različnih odprtin, prehodov in nevarnih površin, ki bi lahko ogrozile otrokovo zdravje in se lahko povsem prilagodijo ter se zaradi minimalističnega sodobnega dizajna povsem vklopijo v interier doma. 

Scroll to Top