Italijanska blagovna znamka Chicco je največja evropska blagovna znamka za dojenčke, ki sodi pod okrilje globalnega podjetja Artsana Group, usmerjenega v inovativne izdelke za nego celotne družine, vse od otroške opreme in igrač do kozmetike in medicinskih pripomočkov

Chicco igrače

V segmentu igrač najdemo zvočne, lokalizirane in didaktične igrače, ki pomirjajo, nudi občutek varnosti in topline, spodbujajo motorični, senzorični in govorni razvoj ter učenje in otroka zabavajo. Prav vsi Chicco izdelki so izdelani v sodelovanju s strokovnjaki z različnih področjih, tako z zdrastvenega področja kot področja pedagogike. 

Mehke in ljubke igrače čudovitih motivov za najmlajše otroke najdete v prodajalnah Baby Center ter drugih specializiranih prodajalnah.

Chicco igrače zadovolijo otrokove potrebe po odkrivanju, spoznavanju in učenju. S pravilnimi spodbudami se bo dojenček varno in zadovoljno razvijal v radovednega malčka.

NOVO! Naravno, barvito, igrivo!

S skrbno izbiro igrač lahko skrbimo tudi za prihodnost našega planeta! Chicco predstavlja NOVO linijo ECO+ igrač, ki so narejene iz 80 % reciklirane plastike in bioplaste. Igrače so naravne, barvite, igrivo oblikovane ter ljubkih motivov, predvsem pa so prijazne do okolja in naših najmlajših! 

Poiščite ponudbo Chicco ECO+ igrač v specializiranih prodajalnah Baby Center in drugih.

Več o nastanku linije ECO+ preberite tukaj >> Linija ECO+

Chicco otroška oprema

Med ključne kose otroške opreme sodijo vozički, avtosedeži, ležalniki in gugalniki, kenguruji, prenosne postelje in številni drugi pripomočki, ki olajšajo starševstvo in zagotovijo otrokom varen razvoj in prijetno, nadobudno otroštvo.
 

Chicco otroški pripomočki

Tukaj je še obširen asortiman otroških pripomočkov kot so artikli za hranjenje in dojenje, medicinski pripomočki, vključno s termometri ter raznolik nabor kozmetike za vse generacije, med katere sodijo zaščitne kreme pred soncem, komarji in mrčesom, artikli s področja nege dojenčka in podobno.

V dobrih 60 letih je Chicco razvil izjemno širok in raznolik nabor izdelkov, ki sledijo sodobnim trendom in smernicam strokovnjakov, nudijo učinkovite rešitve za sodobne starše ter nudijo otrokom varnost, udobje in skladen ter zdrav razvoj.

Blagovna znamka z več desetletno tradicijo je prisotna v več kot 120 državah na 6 različnih celinah. 

Bogata ponudba otroške opreme, igrač in Chicco pripomočkov najdete na prodajnih mestih BabyCenter, DM, v Mercator prodajalnah, e-Leclerc, Tuš in Spar Slovenija.

Scroll to Top