Canpol, vodilno podjetje otroških dodatkov na poljskem tržišču, že skoraj 30 let zadovoljuje razvojne potrebe otrok in izpolnjuje želje staršev. 

Blagovna znamka je prisotna v več kot 50 državah in nudi širok nabor izdelkov za hranjenje, nego, igro in varnost. Ustvarjajo inovativne, domiselne in barvite izdelke, ki jih oblikuje njihova lastna ekipa razvijalcev modelov, oblikovalcev kolekcij in grafičnih oblikovalcev, ki skrbijo za barvne kombinacije in motive. Drznost barvnih kombinacij in dinamičnost kolekcij pritegne otroško pozornost, raznolikost igrač in dodatkov pa s pomočjo drobnih detajlov kot so zvočni obeski, 3D površina in različni materiali pa spodbuja aktivno gibanje in pripomore k motoričnemu in senzoričnemu razvoju. 

 

V okviru blagovne znamke Canpol najdemo izdelke za nego kot so glavniki, krtače, termometri, škarjice in seti za nego, izdelke za hranjenje kot so žličke, posodice, lončki in slinčki ter obširen asortiman grizal, žvečil, ropotulj ter didaktičnih in plišastih igrač za najmlajše. 

Scroll to Top