Priznano mednarodno družinsko podjetje Klein se s proizvodnjo kakovostnih in poučnih igrač ukvarja že več kot 70 let. Klein velja za enega izmed vodilnih evropskih proizvajalcev v tem segmentu.

Igrače Klein – narejene z ljubeznijo.

V podjetju menijo, da je poleg brezpogojne starševske ljubezni in nudenja toplega doma svojim otrokom, pomembno tudi okolje v katerem se spodbuja njihov razvoj. Ključen je poudarek na socialnem, praktičnem in kognitivnem delu. 

S pravo izbiro igrač, igrač Klein, se spodbujajo omenjena področja, zato lahko otroci skozi igro ob zabavi razvijajo svojo radovednost, domišljijo, kreativnost predvsem pa tudi svoje praktične veščine. Verjamejo, da njihov širok nabor raznovrstnih izdelkov izpolnjuje vse te zahteve in vsebuje igrače, ki prispevajo k zgodnjemu razvoju otroka.

Njihov poudarek pa ni samo ustvarjati igrače, temveč ustvarjati varne igrače. Vse igrače blagovne znamke Klein dosegajo varnostni certifikat za varno in brezmejno igro otrok.

Polovica proizvedenih igrač Klein se izdeluje v Nemčiji, drugi del polovice pa na daljnem vzhodu. Ob tem pa skrbijo, da sodelujejo s podjetji, ki spoštujejo standarde ICTI, proizvodnja brez otroškega dela.

Scroll to Top