APOLLO GROUP

Dobrodošli pri nas!

S svojo dejavnostjo, veleprodajo igrač, kakovostne otroške opreme priznanih proizvajalcev, pripomočkov za otroke ter otroškega tekstila, smo na slovenskem trgu prisotni že vse od leta 1997 . Kmalu za tem smo poslovanje razširili na sosednjo Hrvaško in v Makedonijo ter na druge države sveta.  Danes smo eden vodilnih ponudnikov tovrstnega asortimana.
Pohvalimo se lahko s skrbno izbranim ter izredno širokim prodajnim programom.

 Poslanstvo
Otroci so za starše bistvo življenja. Predstavljajo prihodnost. Naše poslanstvo je staršem ponuditi izdelke, s katerimi bodo ob rojstvu in odraščanju otrok zadovoljni ter, ki otrokom omogoča spodbuden in zdrav razvoj. Zato so uporabna vrednost, kakovost in varnost vodilni dejavniki pri izboru našega prodajnega programa.
Pohvalimo se lahko s skrbno izbranim ter izredno širokim prodajnim programom.
 Vizija 
S svojimi izdelki smo prisotni v vseh fizičnih in spletnih prodajalnah, kjer želijo svojim cenjenim kupcem ponuditi za njihove malčke le najboljše in najkvalitetnejše izdelke. V prihodnosti bomo svojo prisotnost na domačem in tujih trgih le še krepili, saj se tudi naši kupci zavedajo pomembnosti kakovostnih in varnih izdelkov ter, da srečni otroci predstavljajo zadovoljstvo staršev.

SPLOŠNE INFORMACIJE

Apollo d.o.o.

Veleprodaja igrač in opreme za otroke
Puhova ulica 18
2250 Ptuj
Slovenija

 

Direktor podjetja:
Jelena Samardžić

Matična številka: 5496225
Davčna številka: SI95965645
Tel.: 08 2008 650
Fax: 02 778 82 50
info@apollo.si
www.apollo.si

 

Scroll to Top