Večno priljubljeni avtomobilčki so pravi mednarodni hit med otroci in odraslimi! Kultna blagovna znamka vozil iz Francije, Majorette, ustvarja že vrsto desetletij male kovinske avtomobilčke, kot zbirateljske kose za starejše kot tudi igračke za igro pri otrocih. Majorette je že vrsto let partner avtomobilske industrije, kar jim omogoča zelo realističen razvoj vozil. Od osebnih avtomobilov in gradbenih vozil do dirkalnih avtomobilov in igralnih setov, za vsakogar nekaj.

Leta 1961 je Eric Véron ustanovil podjetje Rail-Route in pričel s proizvodnjo vzorčnih železnic. Prvi avtomobilček pod imenom Majorette se je na trgu pojavil leta 1964. In ker so avtomobilčki postali pod tem imenom vedno bolj priljubljeni, so že leta 1967 preimenovali podjetje v Majorette in tako poskrbeli za utrditev imena.

Majorette je uveljavljena blagovna znamka z dolgoletno tradicijo, ki pri izdelavi modelov uporablja visoko kvalitetne materiale in ustvarja močno igralno vrednost. Modeli so pristni in nadvse realistične kopije velikih avtomobilov svetovno znanih avtomobilskih znamk, zato lahko z lahkoto prebujajo strast in navdih pri ljubiteljih po celem svetu.

Vse igrače Majorette se izdelujejo v lastnih tovarnah skupine Simba Dickie Group in so preizkušene v skladu z visokimi standardi glede kakovosti izdelkov. Večino jih izdelujejo na Tajskem, nekaj igralnih setov pa se izdeluje v tovarni Smoby Toys v Franciji.

Podjetje strmi k najsodobnejši tehnologiji izdelave v kombinaciji z inovativnim dizajnom in zagotavlja trajnost ter varnost njihovih izdelkov. Sodelujejo z mednarodno priznanimi inštituti, kar zagotavlja skladnost izdelkov z mednarodnimi varnostnimi standardi. Visoko pomembnost dajejo tudi pogojem za delo pod katerimi se izdelki proizvajajo – podjetje Majorette je kot del Simba Dickie Group član BSCI.

Scroll to Top