Blagovna znamka Goki velja za enega ključnih ponudnikov lesenih igrač v Evropi. Njihove lesene igrače so kakovostne in več katera je osvojila nagrade, ki dokazujejo, da izpolnjujejo visoke kakovostne standarde in spodbujajo otroško igro skozi učenje.

Podjetje strmi k trajnostni in družbeni odgovornosti, saj se zavedajo pomembnosti okolja za prihodnost naših otrok. Zato vsako leto darujejo za zasaditev nove drevesne sadike – do sedaj so jih zasadili že preko 250.000. Del svojih sredstev pa namenijo tudi za izobraževanje otrok v deželah tretjega sveta, vsako leto namreč zgradijo tudi po eno šolo, saj menijo, da je izobraževanje edina prava pot do prenehanja izkoriščanja otroškega dela in izhoda iz revščine.

Podjetje Goki zastopa dve blagovni znamki:

  • Holztiger, ročno izdelane lesene igrače v Nemčiji iz trajnostno pridelanega trdega lesa. So brezčasne in lepo oblikovane ter spodbujajo otrokovo domišljijo, ki jo razvijajo med igro.
  • Heimess, prav tako ročno izdelane lesene otroške igrače, vendar z uporabo najvišje kakovostnih materialov, barvil na vodni osnovi in varnih lepil, ki so vodoodporni ter zato ne škodijo zdravju otrok.
Scroll to Top