Barvite posteljnine nežnih motivov, udobna gnezdeca, prikupni kopalni plaščki in brisače z ušesi, vsestransko uporabne blazine za dojenje, mehke odejice, raznoliki slinčki in številni fotelji z zabavnimi motivi so le nekateri izmed skrbno premišljenih in natančno izdelanih artiklov, ki nastajajo pod okriljem blagovne znamke Bubaba by FreeON.

Canpol, vodilno podjetje otroških dodatkov na poljskem tržišču, že skoraj 30 let zadovoljuje razvojne potrebe otrok in izpolnjuje želje staršev. S svojimi izdelki skrbi za hranjenje, nego, igro in varnost najmlajših v več kot 50 državah širom sveta.

Blagovna znamka Chicco v segmentu otroških pripomočkov, kot so artikli za hranjenje in dojenje, medicinski pripomočki, vključno s termometri ter raznolik nabor kozmetike za vse generacije ter nege dojenčka, velja za skrbno izbiro vsakega starša.

Varnost otrok med igro naj bo vedno na prvem mestu. Različni pripomočki FreeON Safe bodo poskrbeli za brezskrbno igro v domačem okolju.

Poljska blagovna znamka Keeeper združuje štiri kategorije: kuhinjo, dom, otroke in shranjevanje. Izdelki so namenjeni tako gospodinjstvu kot tudi poslovnim uporabnikom, saj so zasnovani z mislijo na funkcionalno in dolgotrajno uporabo, preprosto vzdrževanje in prostorsko učinkovitost.

Emma Bunton in izkušeni direktor razvoja Christopher Money, oba starša, sta v želji, da bi razvila pleničke, ki ne dražijo občutljive otroške kože, razvila naravno, nežno in trajnostno alternativo klasičnih plenic – plenice Kit & Kin ter nadvse uporabne vlažne robčke ter kozmetiko za občutljivo kožo.

Blagovna znamka danes obsega širok nabor dudic z najrazličnejšimi motivi, ki so različno oblikovane, da lahko vsaka mama za svojega otroka najde takšno, ki mu popolnoma ustreza, stekleničk z zanimivimi poslikavami, raznolikimi cuclji in funkcionalnostmi, grizal, žvečil, izdelke za ustno nego, pripomočke za dojenje in hranjenje.

Motorola je prepoznavna po razvoju mobilne industrije, saj so izumili največ protokolov in tehnologij, ki nam dandanes omogočajo brezskrbno in enostavno komunikacijo. Danes Motorolin asortiman sestavljajo raznovrstni telefoni, modemi in povezave, polnilci in še veliko drugih izdelkov, med njimi tudi otroške varuške.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vsakdo, ki kupi Träumeland ležišče jih, kot pravita Hannes in Gabi, ustanovitelja podjetja, nagradi z zaupanjem, da so ležišča, ki jih razvijajo, zdrava in kvalitetna izbira, ki otrokom zagotavljajo dober spanec in skladen fizični razvoj.

Scroll to Top