Barvite posteljnine Bubaba by FreeON nežnih motivov, udobna gnezdeca, prikupni kopalni plaščki in brisače z ušesi, vsestransko uporabne blazine za dojenje, mehke odejice, raznoliki slinčki in številni fotelji z zabavnimi motivi so le nekateri izmed skrbno premišljenih in natančno izdelanih artiklov, ki nastajajo pod okriljem blagovne znamke Bubaba by FreeON. 

 

Čudoviti tekstilni izdelki so proizvedeni v EU – na Hrvaškem in sešiti iz najkvalitetnejšega bombaža, popestreni z minimalističnimi vzorci in okrašeni z unikatnimi potiski in vezeninami. Izdelani so z ljubeznijo do najmlajših in z želji ustvariti in ponuditi staršem kar največ za njihove otroke.

 

Blagovna znamka Bubaba by FreeON nudi širok nabor artiklov, ki niso zgolj nadvse uporabni, temveč imajo tudi dekorativno vlogo, saj polepšajo vsako otroško sobico, hkrati pa vašim otrokom nudijo mehkobo, toplino, varnost in udobje. V želji, da bi otrokom omogočili udoben počitek in mirno spanje, prijetno kopanje in vznemirljivo hranjenje ter zabave polno otroštvo, razvijamo inovativne izdelke in oblikujemo atraktivne dizajne, ki navdušujejo starše in osrečujejo otroke.

 
 
Scroll to Top