Motorola je prepoznavna po razvoju mobilne industrije, saj so izumili največ protokolov in tehnologij, ki nam dandanes omogočajo brezskrbno in enostavno komunikacijo, vključno s prvim mobilnim telefonom, prvo postajo in skoraj vsem vmes. 

Danes Motorolin asortiman sestavljajo mobilni telefoni, stacionarni in prenosni telefoni za dom in pisarne, modemi in povezave, polnilci in še veliko drugih izdelkov, med njimi tudi otroške varuške. Gre za pametne tehnološke rešitve, ki nam omogočajo, da smo ves čas v stiku s svojim otrokom, da lahko spremljamo vsak njegov gib, da lahko z njim komuniciramo na daljavo, spremljamo temperaturo v prostoru, otroka morebiti posnamemo, mu nastavimo uspavanko, projekcijo in varuško celo povežemo s svojim telefonom, da lahko spremljamo spalni ritem otroka, njegov razvoj ter gledamo dogajanje v domači spalnici ali otroški sobi iz drugega konca sveta. 

Motoroline varuške vam zagotavljajo popoln nadzor nad otrokom, zaradi česar je starševstvo mirnejše, enostavnejše in prijetnejše. 

Scroll to Top