Dimian je internacionalno podjetje s pisarnami v Nemčiji, Italiji in Hong Kongu. Pričetki podjetja segajo nazaj v leto 1959. Izdelke distribuirajo v 130 različnih držav po svetu.

Poslanstvo Dimiana je izdelovati igrače, ki bodo osrečile naše otroke.
Da bi uresničili te cilje se strokovnjaki podjetja nagibajo k raziskavi trga in  vsako leto izboljševati izdelke. Seveda pa so ob izdelavi pomislili tudi na varovanje okolja, kar je za njih top prioriteta. Največ časa posvetijo izbiri surovih materialov in produkcijskemu procesu. Kot primer se lahko pohvalijo z 85% reciklirano embalažo, seveda pa strmijo k tem, da bi naslednjih letih  dosegli 99%. Izdelki Dimian ustrezajo vsem mednarodnim in svetovnim predpisom o varnosti igrač.

Dimian ima 60 let izkušenj na trgu igrač. Ves čas strmi k neprestanemu in uspešnemu uvajanju novih izdelkov v kategoriji za dekleta in igrač na prostem. Dojenčki, punčke, vozički za punčke, prenosne posteljice za punčke, lokalizirane plišaste živali … to so igrače, ki polnijo ponudbo v prodajalne z blagovno znamko Dimian.

Dimian je eno izmed vodilnejših podjetij v sektorju izdelave dekliških igrač. Med najuglednejšimi blagovni znamkami se ponaša tudi naša blagovna skupina Bambolina. Dimian slovi po izredno visoki kakovosti in najboljšem oblikovanju igrač.

Pri podjetju menijo, da so otroci naša prihodnost in zato posvetijo največ časa za izdelavo igrač, ki otrokom spodbuja kreativnost in domišljijo.

V ponudbi so med drugim tudi pametne igrače, ki nudijo otrokom interakcijo in še več veselja in to v slovenskem jeziku

Spoznajte pravljično samoroginjo, ki zapeljivo mežika z bleščečimi očmi in sveti z rogom ter pripoveduje eno najlepših pravljic – Zlatolasko  v slovenskem jeziku ali pa mavrično kit Stello, ki že komaj čaka, da ti predstavi pravljico – Mala morska deklica. 

S svojim čudovitim nežnim videzom in glasom bo navdušila mlajše deklice.

Scroll to Top