Dantoy je vodilna blagovna znamka igrač na področju trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti. Dansko podjetje že več kot 5 desetletij izdeluje inovativne in visokokakovostne igrače. Njihova vizija zraven kvalitetnih izdelkov in finančne uspešnosti vključuje tudi odlično podporo strankam, skrb za zaposlene in pomen družbene odgovornosti. Podjetje Dantoy je certificirano z okoljskim standardom ISO 14001 in standardom kakovosti ISO 9001.

Igrače Dantoy veljajo za prvo izbiro številnih vrtcev, šol in drugih izobraževalnih institucij, ki se zavedajo pomena družbene odgovornosti in si prizadevajo uporabljati trajnostno zasnovane izdelke. Blagovna znamka je prisotna v več kot 50 državah sveta.

dantoy BIO linija otroških igrač

Čudovita BIO linija otroških igrač, skozi katero dantoy jasno izraža svoje vrednote in načela; inovativne igrače so izdelane iz okolju prijazne bioplastike, ne vsebujejo toksičnih snovi in so popolnoma varne za naše najmlajše, hkrati pa jih odlikuje tudi čudovit skandinavski dizajn.

Barve in oblike igrač linije BIO so inspiracijo dobile v smernicah skandinavskega inštituta za trende, imenovanega pej gruppen, ki med drugim preučuje barvne trende prihodnosti.

Škatle manjših setov in izdelkov so izdelane iz recikliranega kartona in so zaradi enotne velikosti enostavne za zlaganje in zavijanje v darilni papir.

Scroll to Top