Italijanska blagovna znamka Chicco je največja evropska blagovna znamka za dojenčke, ki sodi pod okrilje globalnega podjetja Artsana Group, usmerjenega v inovativne izdelke za nego celotne družine, vse od otroške opreme in igrač do kozmetike in medicinskih pripomočkov

Chicco otroška oprema 

Med ključne kose otroške opreme sodijo vozički, avtosedeži, ležalniki in gugalniki, kenguruji, prenosne postelje, multifunkcijski pripomoček in številni drugi pripomočki, ki olajšajo starševstvo in zagotovijo otrokom varen razvoj in prijetno otroštvo.

Novo voziček Mysa

Voziček Mysa je več kot način življenja. Potrebe staršev nam namreč pomenijo več kot same funkcionalnosti.

  • primeren za otroke od rojstva do 22 kg
  • široka streha z možnostjo podaljšanja
  • prilagodljivo naslonjalo za hrbet in noge
  • po višini prilagodljiv ročaj
  • velika in odporna kolesa z blažilci
  • odprtina v strehi za pogled na otroka
  • enostavno zlaganje z eno roko
  • tehta le 9 kg
  • izbrani detajli in materiali za premium izgled
 

Prelistaj letak tukaj.

Na voljo v vseh prodajalnah Baby Center.

Ali poznate otroški voziček Cheerio?

Sodoben, udoben, minimalističen in enostaven za uporabo. Športni voziček Cheerio je idealen za počitniško pohajkovanje, ki bo v prtljažniku pustil prostor še za veliko drugih stvari!

Otroški športni voziček Chicco Cherrio je lahek in kompakten voziček s samodejnim mehanizmom za zlaganje … preverite in se prepričajte … klik za več!

Otroški pripmočki Chicco za najmlajše

Tukaj je še obširen asortiman otroških pripomočkov kot so artikli za hranjenje in dojenje, medicinski pripomočki, vključno s termometri ter raznolik nabor kozmetike za vse generacije, med katere sodijo zaščitne kreme pred soncem, komarji in mrčesom, artikli s področja nege dojenčka in podobno.

V dobrih 60 letih je Chicco razvil izjemno širok in raznolik nabor izdelkov, ki sledijo sodobnim trendom in smernicam strokovnjakov, nudijo učinkovite rešitve za sodobne starše ter nudijo otrokom varnost, udobje in skladen ter zdrav razvoj.

Chicco igrače

V segmentu igrač najdemo zvočne, lokalizirane in didaktične igrače, ki pomirjajo, nudi občutek varnosti in topline, spodbujajo motorični, senzorični in govorni razvoj ter učenje in otroka zabavajo. Prav vsi Chicco izdelki so izdelani v sodelovanju s strokovnjaki z različnih področjih, tako s zdrastvenega področja kot področja pedagogike.

Chicco igrače zadovolijo otrokove potrebe po odkrivanju in učenju. S pravilnimi spodbudami bo vaš dojenček varno in zadovoljno rasel in se razvijal.

Blagovna znamka z več desetletno tradicijo je prisotna v več kot 120 državah na 6 različnih celinah.

Bogato ponudbo otroške opreme, igrač in Chicco pripomočkov najdete v  prodajalnah BabyCenter ter na izbranih drugih prodajnih mestih.

Scroll to Top