Linija Baby Einstein je nastala iz prepričanja, da prihodnost pripada radovednim in sodi k blagovni znamki Kids2. Izdelki iz linije so zasnovani tako, da staršem pomagajo vzpodbuditi radovednost dojenčkov in malčkov.

Glasba je pomemben del naših življenj. V kakršnikoli obliki že, spremlja nas na vsakem koraku večinoma preden prve korake sploh naredimo. Strokovnjaki omenjajo, da ima vsak od nas prirojene glasbene sposobnosti.

Postani prijateljica z ljubkimi kužki Chi Chi Love in deklico Hanno ter se podaj na skupno dogodivščino. Chi Chi Love so zabavni kužki polni zanimivih idej in kar kličejo k igri.

V segmentu igrač najdemo zvočne, lokalizirane in didaktične igrače, ki pomirjajo, nudi občutek varnosti in topline, spodbujajo motorični, senzorični in govorni razvoj ter učenje in otroka zabavajo.

Dantoy je vodilna blagovna znamka igrač na področju trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti. Dansko podjetje že več kot 5 desetletij izdeluje inovativne in visokokakovostne igrače.

Dickie Toys navdušuje vse kar je preprosto, mehanično, tehnično dovršeno, vse kar se pelje, leti ali pluje. Po več kot 40 letih izkušenj v industriji igrač, vedo kako otroke vseh starosti navdušiti za igro in ga ob tem spremlja skozi vse faze njegovega razvoja.

Dimian je internacionalno podjetje s pisarnami v Nemčiji, Italiji in Hong Kongu. Pričetki podjetja segajo nazaj v leto 1959. Izdelke distribucirajo v 130 različnih držav po svetu.

Vse od leta 1949 ponuja nemška blagovna znamka Fehn lepe, estetske in kvalitetne otroške igrače, namenjene otrokom od rojstva naprej. Njihova posebnost je izjemna mehkoba, zaradi katere imajo otroci Fehn igrače še posebej radi, saj se lahko z njimi crkljajo, tolažijo in spijo.

Igra in gibanje na prostem z izdelki zasnovanimi za optimalno razvijanje otrok.

Doživljanje igre in zabave na kreativen in igriv način.

Blagovna znamka Goki velja za enega ključnih ponudnikov lesenih igrač v Evropi. Njihove lesene igrače so kakovostne in več katera je osvojila nagrade, ki dokazujejo, da izpolnjujejo visoke kakovostne standarde in spodbujajo otroško igro skozi učenje. Podjetje strmi k trajnostni in družbeni odgovornosti, saj se zavedajo pomembnosti okolja za prihodnost naših otrok.

Goliath Games je bil ustanovljen za ustvarjanje igrač in iger, ki navdihujejo mlade in odrasle, da z igro in zabavo urijo domišljijo. Je eno izmed podjetij, ki resnično razume pomen kakovostnega preživljanja družinskega časa in združevanja ljudi med igro.

Pot blagovne znamke Kids2 je, prav tako kot rast in razvoj otroka, sestavljena iz tisoče in tisoče drobnih zmag, ki vodijo k cilju – osrečiti otroke in razbremeniti starše. V okviru otroške opreme nudijo gugalnike, ležalnike, stolčke za hranjenje, zibelke in posteljice ter široko ponudbo igrač, ki obsega vse od otroške didaktike, pliša, instrumentov, poučnih iger in še več ...

Globalna znamka, ki razpolaga z več kot 20 let izkušenj (ustanovitev leta 1996) pri razvoju interaktivnih igrač in tehnologij za otroke vseh starosti. Primarni cilj podjetja je razvijati in lansirati na trg izdelke, ki so inovativni in varni. Osredotočajo se na izdelke, ki ponujajo zabavno in varno izkušnjo učenja za vso družino!

Priznano mednarodno družinsko podjetje Klein se s proizvodnjo kakovostnih in poučnih igrač ukvarja že več kot 70 let. Menijo, da je pomembno tudi okolje v katerem se spodbuja njihov razvoj, kjer je ključen poudarek na socialnem, praktičnem in kognitivnem delu. In igrače Klein omogočajo, da otroci skozi igro ob zabavi razvijajo svojo radovednost, domišljijo, kreativnost predvsem pa tudi svoje praktične veščine.

Skupina Lisciani že več kot 40 let izvaja raziskave in usposabljanja o načinu učenja otrok. Ustvarja, oblikuje in izdeluje široko paleto izobraževalnih in zabavnih otroških igrač, ki se odlikujejo po svoji didaktičnih lastnostih. Temeljna načelo skupine je ponuditi bogato vsebino.

Večno priljubljeni avtomobilčki so pravi mednarodni hit med otroci in odraslimi! Kultna blagovna znamka vozil iz Francije, Majorette, ustvarja že vrsto desetletij male kovinske avtomobilčke, kot zbirateljske kose za starejše kot tudi igračke za igro pri otrocih. Majorette je že vrsto let partner avtomobilske industrije, kar jim omogoča zelo realističen razvoj vozil.

Globalno podjetje Nikko Toys Limited oblikuje in trži visoko kakovostna daljinsko vodena vozila ter zvočna in svetlobna vozila, ki zadnjih 60 let velja za vodilno podjetje na področju daljinsko vodenih vozil.

Linija lesenih igrač Polar B je sodobna linija igrač nežnih pastelnih barv. Pomemben lik v tej liniji igrač je polarni medvedek, ki je na posebni misiji in prinaša pomembno sporočilo o ohranitvi planeta zemlje. Igrače linije Polar B so zasnovane, da spodbujajo čustveni razvoj otrok in urijo brezmejno domišljijo otrok.

Blagovna znamka Smoby je francoskega porekla in je kot proizvajalec igrač številka ena na svetu. Osnovna filozofija Smoby igrač je; »odraščanje še nikoli ni bilo tako zabavno!« Smoby otroci, so otroci, ki odraščajo med igranjem in ustvarjanjem lastnih domišljijskih zgodb, ki jih razvijajo po zaslugi svojih vsestransko uporabnih igrač. Igrače in igre Smoby namreč nudijo otrokom brezmejno zabavno igro na prostem kot tudi v zaprtih prostorih igralnic ali otroških sob.

Igrače za najmlajše.

Najrazličnejše igre, sestavljanke in družabne igre za razvedrilo malih in velikih otrok.

Blagovna znamka Viga je eden od vodilnih proizvajalcev lesenih igrač na trgu. Vse od leta 2003 kreira, proizvaja in distribuira kvalitetne, varne, poučne ter otrokom in okolju prijazne lesene igrače narejene z ljubeznijo do otrok ter skrbnostjo za njihovo srečno rast in razvoj.

Od svoje ustanovitve leta 1967 so pionir v kategoriji elektronskih učnih igrač. Z naprednimi strokovnimi znanji in vrhunskimi inovacijami, VTech izdelki zagotavljajo zabavo učenje otrok, vse od dojenčkov do malčkov in predšolskih otrok, po vsem svetu.

Scroll to Top