Linija lesenih igrač Polar B je sodobna linija igrač nežnih pastelnih barv.  Pomemben lik v tej liniji igrač je polarni medvedek, ki je na posebni misiji in prinaša pomembno sporočilo o ohranitvi planeta zemlje

Igrače linije Polar B so zasnovane, da spodbujajo čustveni razvoj otrok in urijo brezmejno domišljijo otrok. Pomembna pa ni samo igra, temveč tudi  sposobnost povezovanja, da se otroci z lesenimi igračami Polar B lažje približajo naravi, da razumejo pomen okolja in življenja v njem ter se z njo povežejo preko igre. 

Na severnem polu, kjer živi polarni medvedek gre veliko stvari narobe. Zaradi pretoplega vremena se je led stopil v reko in s seboj odnesel medvedkove sani. Polarni medvedek se je odpravil na pot, da poišče sani. Med potjo je srečal veliko živali, ki so zaradi vpliva ljudi na okolje, ostale brez doma. Pridružile so se mu in skupaj potujejo po svetu in pripovedujejo otrokom o lepih starih časih kjer so vse živali imele svoja domovanja in je bil svet lep in pravljičen. Čeprav medvedek še ni našel svojih sani, je med potjo spoznal veliko dobrih otrok. Ti so se pridružili pogumnemu polarnemu medvedku in s skupnimi močmi prenašajo sporočilo o ohranitvi planeta zemlja.

Tudi ti se lahko pridružiš polarnemu medvedku, da bo sporočilo lažje prenašal dalje.

Preverite še ostale linije lesenih igrač Vigaizdelane z ljubeznijo do otrok ter skrbnostjo za njihovo srečno rast in razvoj. 

Scroll to Top