FreeON na sejmu Kind+Jugend 2022

Največji sejem otroške opreme Kind & Jugend v Kölnu, Nemčija.

Med 8. in 10. septembrom 2022 sta se na sejmu Kind & Jugend predstavili blagovni znamki FreeON in Bubaba by FreeON. Široka ponudba odlične otroške opreme in pripomočkov za najmlajše ter pester nabor mehkega in udobnega tekstila za mamice in dojenčke. 

Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022.

Namen javnega razpisa je preko sofinanciranja individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini povečati možnost predstavitve izdelkov/storitev podjetij mednarodni poslovni javnosti, povečati možnosti poslovnega sodelovanja podjetij s tujimi partnerji ter mednarodno konkurenčnost in stopnjo internacionalizacije podjetij. Apollo d.o.o. se je s svojima lastnima blagovnima znamkama FreeON In Bubaba By FreeON predstavil na sejmu v Kölnu v Nemčiji. Cilj javnega razpisa je bil podpreti individualne sejemske nastope podjetij v tujini. S podporo dejavnosti na mednarodnih sejmih se bo povečala rast čistih prihodkov MSP od prodaje na tujem trgu in s tem prispevalo k doseganju specifičnega cilja.

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022.

“Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj”. Evropska kohezijska politika v Sloveniji www.eu-skladi.si

Scroll to Top