Starševstvo ni zgolj najbolj pomembna, temveč tudi najbolj zahtevna in dragocena vloga v življenju. V želji, da bi vam zagotovili izdelke za brezskrbne in prijetne trenutke z vašimi malčki, smo v sodelovanju s strokovnjaki in v skladu z zahtevami sodobnih staršev razvili širok nabor kvalitetnih, varnih, funkcionalnih in estetsko dovršenih izdelkov, ki vam bodo omogočili zabavne, ljubeče in nepozabne trenutke z vašimi najmlajšimi. 

Naše poslanstvo je otrokom zagotoviti udobno, varno in zabavno otroštvo ter staršem omogočiti prijetno, brezskrbno in zadovoljno starševstvo

Na prvo mesto postavljamo kvaliteto in funkcionalnost, saj se zavedamo, da so v času, ko smo vsi polno zaposleni, ključnega pomena praktični izdelki, ki služijo več namenom in nas spremljajo daljše časovno obdobje ter nudijo našim malčkom spodbudno okolje za rast in razvoj.  

Slovenska blagovna znamka FreeON, ki je bila lansirana leta 2013 sestoji iz štirih linij: 

  • Street, 
  • Car, 
  • Home in 
  • Sleeping.

NOVOST – voziček BLOOM 4v1

Ali že poznate naš najnovejši model, voziček BLOOM 4v1? Bloom je prvi v naši ponudbi z možnostjo namestitve avtosedeža 0+ v avtomobil z isofix bazo!

Preverite, navdušil vas bo. Za ogled kliknite tukaj >> FreeON BLOOM 4v1.

Linija Street

Linija Street ponuja širok nabor atraktivnih in funkcionalnih vozičkov namenjenih vsakodnevnim sprehodom, vikend izletom in družinskim počitnicam. Odlikujejo jih moderen dizajn, premišljene barvne kombinacije in raznolike tehnične lastnosti, ki so izbrane v skladu z zahtevami sodobnih mam. Naši vozički bodo zadostili vsem vašim potrebam in izpolnili vsa vaša pričakovanja. Vožnja še nikoli ni bila bolj prijetna in zabavna. 

Linija Car

Avtosedeži linije Car zagotavljajo malčku potrebno stopnjo varnosti in udobja na poti. Znotraj vsake velikostne skupine so na voljo številni modeli za vsako fazo otrokovega razvoja, ki se lahko prilagodijo otrokovi velikosti in mu zagotovijo optimalno udobje.  Blagovna znamka se ponaša z inovativnimi in sodobnimi avtosedeži, ki jih odlikujejo premišljene tehnološke funkcije in karakteristike in so testiranimi v skladu z najnovejšimi standardi varnosti in kakovosti

Avtosedeže FreeON odlikuje sodoben dizajn, visoka varnost in udobje, ki otrokom omogočajo prijetno, vam pa brezskrbno vožnjo. 

Linija Home

Linija Home združuje otroške izdelke za domačo rabo: udobne in praktične stolčke za hranjenje, hojice, kenguruje, kopalniški program, udobne gugalnike in ležalnike. Izdelki so priročni, funkcionalni in enostavni za uporabo, njihov glavni namen je otroku zagotoviti svobodno raziskovanje, navajanje na samostojnost in aktivno sodelovanje pri vsakdanjih opravilih, staršem pa olajšati vsakdanja opravila in omogočiti prijetno starševstvo. 

Linija Sleeping

Vsekakor ne smemo pozabiti še na leseno pohištvo, prenosne postelje, obposteljne posteljice, previjalne blazine in druge izdelke, vključno s spalnim tekstilom Bubaba by FreeON, ki oblikujejo linijo Sleeping in so namenjeni mirnemu spanju, prijetnemu počitku in sladkim sanjam vaših malčkov, tako doma kot na potovanjih, izletih, pri sorodnikih ali prijateljih. Kvaliteten spanec zagotavlja otroku zdravo rast in razvoj ter dovolj energije za dnevne aktivnosti, staršem pa omogoča, da se dobro spočijejo in čas z otrokom preživijo aktivno. 

Naša želja je zagotoviti otrokom skrbno in strokovno zasnovano osnovo za nadaljnjo rast in razvoj ter omogočiti staršem kvalitetno preživljanje časa z otroki in ustvarjanje dragocenih spominov.

Scroll to Top