Impresivna izbira vozil

Dickie Toys navdušuje vse kar je preprosto, mehanično, tehnično dovršeno, vse kar se pelje, leti ali pluje. Kot dolgoletni partner v avtomobilski industriji svoje navdušenje prenašajo na otroke in starše s svojo strastjo do vsega mobilnega.   Po več kot 40 letih izkušenj v industriji igrač, vedo kako otroke vseh starosti navdušiti za igro. V svojem asortimanu ponujajo širok spekter vozil in pokrivajo različne tematik, ki otroka spremljajo skozi vse faze njegovega razvoja.

Zgodovina Dickie Toys sega v letu 1971, ko je Wolfgang Sauerborn ustanovil podjetje Sauerborn & Stűbinger toy company, nato pa leta 1978 Dickie Toys Hong Kong. Podjetje so leta 1984 preimenovali v Dickie Spielzeug (Nemčija) in Dickie Toys (internacionalno).

 

Oblikovanje in razvoj

Poleg lastne proizvodnje in oblikovanja vozil, Dickie Toys sodeluje z mnogimi partnerji iz avto-moto industrije in s sektorjem licenciranja igrač. V sodelovanju z internacionalnimi univerzami in oblikovalci iz vsega sveta ustvarjajo igrače, ki so splet sinergije visokega tehničnega znanja, sedanjih trendov in inovacij.

Kakovost in varnost

Stremijo k nenehni optimizaciji kakovosti in postopkov z namenom olajšati trajnostno delo z učinkovito rabo virov. Pri proizvodnji in razvoju skrbijo za zagotavljanje skladnosti z mednarodnimi standardi. Preden odhodom iz tovarne pri vsakem izdelku opravijo notranje in zunanje preglede kakovosti in varnosti, da se zagotovi skladnost z zakonskimi zahtevami v skladu z mednarodnimi standardi.

Dickie Toys je sinonim za:
  • Širok asortiman igrač (od malih do velikih vozil, od realističnih do fantazijskih, od mehaničnih do elektronskih),
  • Širok spekter starostnih skupin (izdelujejo igrače od malčka do najstnika – od 1. do 14. leta starosti),
  • Visoko vrednost artiklov (mnogo funkcij artiklov, izboljšanje otrokovih motoričnih sposobnosti, edukacijo o varnosti na poti),
  • Vrednost za denar (ponuja visoko kvaliteto za ceno igrač),
  • Internacioalnost (prisotnost v več kot 100 državah po svetu).
Scroll to Top