Izdelki uveljavljene in dobro poznane avstrijske blagovne znamke MAM se prodajajo v več kot 58 državah na 5 celinah, večinski delež prodaje pa se vrši v Evropi. V tesnem sodelovanju z 20 medicinskimi partnerji in v okviru 8 mednarodnih znanstvenih in standardizacijskih komitejev, katerih člani so, že več kot 40 let vsakodnevno sodelujejo z znanstveniki, strokovnjaki s področja medicine, raziskav in tehnologije ter starši in razvijajo unikatne izdelke za otroke, ki jih odlikujejo premišljen dizajn in funkcionalnost, s čimer vsakemu otroku omogočajo zdrav individualen razvoj, staršem pa olajšajo vsakdan.

Blagovna znamka MAM

MAM dandanes obsega širok nabor dudic z najrazličnejšimi motivi, ki so različno oblikovane, da lahko vsaka mama za svojega otroka najde takšno, ki mu popolnoma ustreza, stekleničk z zanimivimi poslikavami ter lončki, raznolikimi cuclji in funkcionalnostmi, grizal, žvečil, izdelke za ustno nego, pripomočke za dojenje in hranjenje.

Pobrskajte in se spoznajte z njimi tudi vi!

Vse od trenutka, ko otrok prijoka na svet navajanja na samostojno pitje in hranjenje, vam bo MAM vselej stal ob strani in poskrbel, da bo starševstvo prijetno, rast in razvoj vaših malčkov pa zdrav in skladen.

Bogato ponudbo MAM izdelkov za dojenčke, malčke in mamice najdete v prodajalnah BabyCenter, DM in Mercator, v e-Leclercu, prodajalnah Tuš ter Spar Slovenija.

Ali ste vedeli, da je bila prva MAM dudica prodana leta 1976, prvi lastni proizvodni obrat pa so leta 1990 odprli na Madžarskem?

 

MAM – zgodovinski pregled

Izdelki uveljavljene in dobro poznane avstrijske blagovne znamke MAM se prodajajo v več kot 58 državah na 5 celinah, večinski delež prodaje pa se vrši v Evropi.

V tesnem sodelovanju z 20 medicinskimi partnerji in v okviru 8 mednarodnih znanstvenih in standardizacijskih komitejev, katerih člani so, že več kot 40 let vsakodnevno sodelujejo z znanstveniki, strokovnjaki s področja medicine, raziskav in tehnologije ter starši in razvijajo unikatne izdelke za otroke, ki jih odlikujejo premišljen dizajn in funkcionalnost, s čimer vsakemu otroku omogočajo zdrav individualen razvoj, staršem pa olajšajo vsakdan.

Scroll to Top