Ustna nega

Skrb za ustno nego je lahko zabavna

0+ MESECEV

Zajček za ustno nego

Mehka krpica MAM zajček nežno očisti ustno votlino in poskrbi za ustno higieno že od samega začetka. Popoln za čiščenje prvih zob in za masažo občutljivih dlesni. Enostavno doseže vse kotičke ustne votline.
0+ MESECEV

5+ MESECEV

Zobna ščetka za učenje čiščenja zob

Dolg ročaj omogoča, da držite zobno ščetko skupaj z otrokom. Pri tem vodite otroka in ga učite pravilne ustne higiene. Zaobljena glava in mehke ščetine zagotavljajo nežno ščetkanje.

5+ MESECEV

Prva zobna ščetka

Kratek in kompakten ročaj – popoln za posnemanje odraslih pri ščetkanju zob. Zaobljena glava in mehke ščetine zagotavljajo nežno ščetkanje.

Set za čiščenje zob

 

Sestavljen je iz dveh otroških zobnih ščetk: daljše ščetke za skupno čiščenje zob in manjše prve zobne ščetke ter ščita, ki preprečuje, da bi si otrok potisnil zobno ščetko pregloboko v usta.

Grizala

Za lajšanje bolečine pri izraščanju zob in spodbujanje razvoja dojenčka

2+ MESECA

Bite & Relax, Phase 1, z držalom*

Oblikovano posebej za sprednje zobke: 4 različne površine ponujajo različne možnosti grizenja in pomirjajo bolečine ob izraščanju zob. Posebej lahko in zaradi tega preprosto za držanje. Idealno za na pot.

2+ MESECA

3+ MESECE

Bite & Brush, grizalo s ščetko

Grizalo med grizenjem otrokove prve zobe čisti in jih tudi nežno masira. Grizenje žvečila spodbuja razvoj ustnih mišic.

 

3+ MESECE

4+ MESECE

Bite & Relax, Phase 2, z držalom*

Razvito posebej za zadnje zobe: 4 različne površine ponujajo možnosti grizenja in pomirjajo bolečine ob izraščanju zob. Zelo lahko in zaradi 3D oblike idealno za spodbujanje finomotoričnim sposobnosti. Idealno za na pot.

4+ MESECE

Cooler, grizalo s hladilno tekočino

Zaradi posebne oblike grizalni del, polnjen z vodo doseže celo kočnike. Oblika prstana zagotavlja preprosto držanje in spodbuja koordinacijo in gibanje. 5 različnih površiN.

Scroll to Top