Otroški voziček Cheerio, Chicco

Sdoben, udoben, minimalističen in enostaven za uporabo. Športni voziček Cheerio je idealen za počitniško pohajkovanje, ki bo v prtljažniku pustil prostor še za veliko drugih stvari! Chicco Cherrio je lahek in kompakten voziček s samodejnim mehanizmom za zlaganje kot tudi sestavljanje in tehta le 5,6 kg! 

Starši, kar ste iskali je končno tu! Chicco Cheerio, najmanjši in najbolj kompaktni samozložljiv voziček, ki ga boste brez težav vzeli s sabo na počitnice … voziček pa se lahko vzame tudi na letalo kot ročna prtljaga. 

Je idealen za vroče poletne dni, pa tudi za nepričakovana presenčenja z dežjem ga ne ovirajo! Ima podaljšano strehico z UV50+ zaščito pred soncem ter vodoodporno prevleko za dež. V kolikor pa se rahlo pršenje spremeni v močnejši naliv, ga z enim pritiskom na gumb zložite in odnesete pod streho.

S športnim vozičkom Chicco Cheerio, ki ji pravijo tudi marela, bo tako vsak potep brezskrbno sproščen. Otrok bo zaradi udobne vožnje v vozičku neznansko uživa in se razgledoval po mimoidoči ulici.

Cheerio je primeren za uporabo že od rojstva naprej, saj se lahko hrbtni naslon nastavi tudi v povsem ležeč položaj, ter vse do otrokovih 15 kg.

Poiščite ga v prodajalnah otroške opreme v Pikapolonici ali v BabyCentru.

Scroll to Top