Chicco, nepogrešljiv spremljevalec vseh generacij otrok

Biti starš zahteva veliko truda in naloga je vse prej kot enostavna. K sreči staršem in bodočim staršem na novi življenjski poti vseskozi ob strani stoji Chicco, italijanska blagovna znamka otroške opreme, pripomočkov in igrač, ki prisluhne njihovim potrebam ter z inovativnimi rešitvami to novo pustolovščino naredi enostavnejšo in po meri staršev.

Z generacijami otrok že več kot 60 let

 

Blagovna znamka Chicco se je »rodila« leta 1958, skupaj s Enricom oz. ljubkovalno Chiccom, sinom Pietra Catellija, ustanovitelja podjetja. Od tedaj so v več kot 60. letih razvili izjemno širok in raznolik nabor izdelkov, ki sledijo sodobnim trendom in smernicam strokovnjakov. Ponujajo učinkovite rešitve za sodobne starše, otrokom pa nudijo varnost, udobje ter pripomorejo k njihovemu zdravemu razvoju. Otroški avtosedeži, vozički, prenosne postelje in drugi pripomočki zagotavljajo otroku varnost in udobje tako doma kot na poti.

Otroška oprema, ki naredi starševstvo enostavnejše

 

Starši se strinjamo, da nam praktična in funkcionalna otroška oprema olajša marsikatero vsakodnevno situacijo. In otroška oprema Chicco je izdelana z mislijo na to. Med ključne kose otroške opreme sodijo kakovostni in funkcionalni vozički, varni avtosedeži, udobni ležalniki in gugalniki, nepogrešljivi kenguruji, praktične obposteljne posteljice in številni drugi pripomočki, ki olajšajo starševstvo in zagotovijo otrokom varen razvoj in prijetno ter nadobudno otroštvo.

 

Skrivnost vrhunske kakovosti izdelkov in ugleda znamke je v opazovanju staršev, v aktivnem poslušanju »opazk« in pohval staršev, razumevanju njihovih potreb in nudenju inovativnih rešitev. Med nepogrešljivimi Chicco izdelki, zavsak dom z otroki, so vsekakor lahki in priročni vozički Chicco We, Goody Plus ali Cheerio, obposteljne posteljice Next2Me in multifunkcijski Baby Hug 4 v 1, ki ima v eni napravi štiri neverjetne funkcije: enostavno se spremeni v zibelko, privzdignjen stol, stol za hranjenje ali prvi stol za malčka in je primeren za uporabo v domačem okolju ali na poti.

Spoznavanje sveta skozi igro

 

Igra je bistvena za otrokov razvoj. Skozi igro spoznava svet, pridobiva nove izkušnje ter razvija svoje motorične in kognitivne sposobnosti. Chicco igrače so zasnovane skupaj s strokovnjaki iz področij zdravstva in pedagogike, skladno za potrebe otrok v različnih razvojnih obdobjih. Igrače za novorojenčke in dojenčke pomirjajo, nudijo občutek varnosti in topline, igrače za malčke pa spodbujajo motorični, senzorični in govorni razvoj, otroku pomagajo pri učenju ter ga obenem ves čas zabavajo.

V segmentu igrač najdete zvočne, lokalizirano prevedene in didaktične igrače, ki so popolnoma varne za otroke, z novo linijo Chicco Eco+ pa so naredili še korak več, igračam so dahnili tudi okoljevarstveno noto. Chicco Eco+ igrače so izdelane iz bioplastike in reciklirane plastike, zaradi česar so 100% varne, ekološke in izdelane z mislijo na okolje in prihodnost otrok na našem planetu.

Nepogrešljivi pripomočki za mamice in otroke

 

Starševstvo pa ni samo crkljanje in igranje, je tudi odgovornost in skrb, da otroci zrastejo v zdrave in velike korenjake. Chicco staršem stoji ob strani s široko paleto ostalih pripomočkov – izdelkov za hranjenje in dojenje, medicinskimi pripomočki, elektronskimi varuškami, termometri, izdelki za nego dojenčka ter raznolikim naborom naravne in koži prijazne kozmetike za vse generacije. Še posebej v poletnem času so priljubljene njihove zaščitne kreme pred soncem in repelenti proti komarjem v najrazličnejših oblikah.

Naj olajša starševstvo tudi vam

 

Italijanska blagovna znamka Chicco je največja evropska blagovna znamka za dojenčke in otroke, ki je prisotna v več kot 120 državah in na šestih različnih celinah. Pri nas pa največjo ponudbo njihovih izdelkov za vaše najmlajše na enem mestu najdete v specializiranih prodajalnah Baby Center in Pikapolonica.

Scroll to Top