Spoznaj Joolz Day5

Vsak starš si za svojega malčka želi toplino, zaščito in ljubezen. Starševe roke so najvarnejši in najtoplejši prostor za malčka. A občasno si mora tudi vsak starš privoščiti malo odmora oziroma oddiha. Čeprav ne more nič nadomestiti starša in njegovega objema, je Joolz izdelal otroški voziček, ki nudi udobje, zaščito in toplino. Mehka in udobna košara, sedežna enota, ki se lahko namesti v popolnoma ležeči položaj in še mnogo drugih malenkosti na novem vozičku Day5 bodo poskrbeli, da bo vaš malček v »dobrih rokah«.

Otroški voziček Day5 je bil izdelan z mislijo na dobrobit staršev in malčka. Day5 ima izredno mehko košaro s hipoalergenim Tencel-Lyocel ležiščem, ki zagotavlja udoben prostor za miren in sproščen spanec oziroma počitek vašega novorojenčka. Ko je malček že prevelik za košaro, jo lahko enostavno in hitro spremenite v sedežno enoto. Hrbtni naslon sedežne enote se lahko nastavi v popolnoma ležeči položaj.

Sedežna enota je ergonomska oblikovana in nudi popolno podporo hrbtu, kolkom in nogicam vašega malčka. Starši lahko brezskrbno uporabljajo voziček, saj vedo, da je njihov malček na varnem in mu je udobno.

Podaljšana strehica z UPF50+ zaščito pred soncem nudi optimalno zaščito vašemu malčku v sončnih ali vetrovnih dneh. V shranjevalni košari pa je dovolj prostora za pripomočke oziroma nakupe; maks. obremenitev košare je 10 kg. Otroški voziček Day5 je narejen iz eko-prijaznih materialov, vključno s trajnostnim hipoalergenim Tencel-Lyocel ležiščem; tekstilni deli pa so izdelani iz recikliranih plastenk.

Košara mehka kot oblak

Za popolno udobje – najmehkejša otroška košara za voziček s trajnostnim hipoalergenim Tencel™-Lyocell ležiščem.

Zaščitna strehica

Podaljšana strehica ščiti otroka pred zunanjimi vplivi, da bo otrok tudi na prostem varen in zdrav.

Sedežna enota

Patentiran in razvit s strokovnjaki za vrhunsko ergonomsko udobje.

Oblikujte ga po svoje*

Prilagodite svoj Joolz Day5 voziček za edinstveno vožnjo, ki se ujema z vašim slogom.

Celotna ponudba vozičkov Joolz na voljo v prodajalnah Baby Center.

Preberite e-priročnik uporabnice Mateje, katera meni, da je Joolz Day5 odlična naložba, ki ne zagotavlja samo udobja in varnosti, temveč tudi spodbuja pravilen razvoj otrokovih sposobnosti in doseganje mejnikov.

Scroll to Top