Električna prsna črpalka – odlična rešitev za mamico, kadar potrebuje pomoč pri dojenju. Poiščite jo še danes. Na voljo v spletni prodajalni Pikapolonica in BabyCenter.

Dojenje

Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Vsebuje vse, kar potrebuje za zdrav razvoj in rast. Hkrati pa velja dojenje za najbolj naravni način prehrane v prvih mesecih. Čeprav je večina žensk pripravljena dojiti in ima ob rojstvu dovolj mleka, pa se vseeno lahko pojavljajo težave z laktacijo in dojenjem.

V podporo neodvisnemu življenjskemu stilu v času dojenja lahko mamice posežejo po električni prsni črpalki MAM, ki bo olajšala proces dojenja, da bo lažje steklo.

Električna prsna črpalka 2 v 1 je priročna in praktična in jo odlikujejo karakteristike, ki vam bodo olajšale njeno uporabo in naredile črpanje mleka prijetno in sproščeno. 

Zaradi mehkega nastavka, ki nežno objame dojko, vakuuma, ki posnema dojenčkovo sesanje in s tem dodatno stimulira nastajanje mleka, zelo tihega motorja in digitalnega ekrana, na katerem lahko spremljate postopek črpanja, je črpanje mleka povsem brezskrbno. 

Črpalka je zasnovana v sodelovanju s strokovnjaki in je ergonomske oblike, kar pomeni, da se popolnoma prilagodi obliki dojke in zagotavlja učinkovit in neboleč iztis mleka; 9 programov stimulacije in 9 programov črpanja omogoča individualno prilagoditev delovanja črpalke k vsaki posameznici. Zaradi polnilne baterije, ki zdrži do 5 ur, jo lahko povsod nesete s seboj, hkrati pa jo lahko v zgolj dveh korakih spremenite v ročno črpalko. 

Kaj vsebuje paket Električne črpalke 2 v 1?

V kompletu prsne črpalke se nahajajo naslednji elementi: 

  • zgornji nastavek (prsna črpalka) za ročno črpanje,
  • 2 steklenički (130 ml in 160 ml), 
  • 2 posodici za shranjevanje mleka in 
  • adapter za polnjenje. 
Na sam mehanični del prsne črpalke pa se lahko privije katerakoli steklenička iz kolekcije Easy Start Anti Colic.
Ne vsebuje BPA in BPS.

Dopolnjevalni izdelki MAM

Prsne blazinice 

Mikro zrnca omogočajo odlično vpojnost tekočine in oblačila ostanejo suha. Tanka oblika blazinic omogoča diskretnost uporabe, saj pod oblačili niso opazne. Pakiranje vsebuje 30 kosov.

Nastavek za dojenje

Nežna zaščita za boleče bradavice. Mehak silikon za naraven občutek. Unikatna oblika za maksimalno prileganje. Na voljo v dveh velikostih.

Posodica za shranjevanje mleka

Pametna rešitev za shranjevanje materinega mleka in otroške hrane. Idealna za črpanje (namestite jo na črpalko), hranjenje, segrevanje in zamrzovanje. Brez polivanja – primerna za na pot. 

Želite spoznati še ostalo ponudbo izdelkov blagovne znamke MAM, potem preverite tukaj >> MAM.

Ponudbo MAM izdelkov za dojenčke, malčke in mamice pa si lahko ogledate tudi v prodajalnah  BabyCenter, DM in Mercator, v e-Leclercu, prodajalnah Tuš ter Spar Slovenija.

Scroll to Top