Teamwork makes the dream work: Joolz je starše razveselil z novima modnima edicijama vozičkov:

·        Novi Joolz x Filling Pieces Geo³

·        Novi Joolz Aer+ Chic renaissance

Zagreb, junij 2023 – Ko se starši v novi vlogi počutijo varno in sproščeno, postane starševstvo posebna super moč. Baby Center in Joolz sta znamki običajnih staršev, torej staršev, ki bodo za svojega otroka naredili vse. Teamwork makes the dream work je slogan novih omejenih serij otroških vozičkov, s katerima želi znamka Joolz opolnomočiti in podpreti novo generacijo staršev, jim dati samozavest in prostor za uživanje v starševstvu brez strahu in dvomov, ali so izbrali najboljši izdelek. V letošnji sezoni so na tradicionalnem druženju z Joolz ambasadorji predstavili dve novi različici v družini Joolz. Tako je model Joolz Geo³ predstavil zanimivo sodelovanje z nizozemsko ‘high street’ znamko Filling Pieces, najljubši otroški voziček Joolz Aer+ pa je bil osvežen z novim modnim vzorcem – Chic renaissance.

Druženje v Opatiji s slovenskimi in hrvaškimi ambasodarji vozičkov Joolz.

Novi Joolz x Filling Pieces Geo³ – omejena edicija

 

Z Joolz Geo3 boste uživali s svojim otrokom ne glede na to, ali se potepate po mestnih ulicah ali naravi. Celoletna zaščita v košari in velika kolesa naredijo terensko vožnjo popolnoma udobno. Najmočnejši in najprostornejši otroški voziček Joolz je pripravljen rasti z vašo družino in ponuja ogromno možnosti razširitve. Ob nakupu dodatkov ga lahko hitro spremenite v duo verzijo za dva različno stara otroka. Poleg tega ima največjo nakupovalno košaro na trgu, ki ima nosilnost do 15 kg. Poleg ročno izdelanih našitkov, ki ima vsak svojo zgodbo, so bile uporabljene trajnostne tkanine iz recikliranih PET plastenk. Dizajnersko izvezen volan iz umetnega usnja naredi ta Geo³ edinstven. Poleg svetlo rjavih koles (ki se zgledujejo po supergah Filling Pieces) dobite tudi prave ujemajoče se superge Fill Pieces za malega sopotnika tega vozička omejene serije.

Joolz Aer+ Chic renaissance – modno popotovanje se lahko začne

Z Joolzom Aer potujete na najlažji možni način. S samo 6 kilogrami ga enostavno nosite obešenega čez ramo, vaše roke pa so proste za nego in držanje otroka. Ko ga potrebujete, se v samo nekaj sekundah zloži v udoben voziček z dežnikom. Vrhunski dizajn zagotavlja odlično zračnost in dovolj prostora za potrebščine, ki jih nosite s seboj. Zdaj je priložena tudi prostorna in udobna košara za voziček Joolz Aer+, dodatek najljubšega modela pa je nova poletna barva. Gre za črni leopardji potisk in žakard tehniko. Tako je poletna modna edicija še dodatno poudarila vsestranskost tega lahkega in ergonomsko brezhibnega modela Joolz AER+. Ta posebni paket vključuje otroški voziček Joolz AER+, organizator, dežno prevleko in potovalno torbo

En voziček, eno drevo! Plastika se reciklira, karton pa je odlična igrača! In še prenosljiva desetletna garancija!

 

Ali ste vedeli, da imamo na slovenskem trgu okolju prijazne in elegantne vozičke ter vrhunske dodatke, ki staršem pomagajo na njihovi poti? Pri oblikovanju otroških vozičkov Joolz, tudi najmanjših delov, so uporabljeni trajnostni, organski in trpežni materiali. Vsak otrok si zasluži odraščati v zdravem svetu, zato Joolz posadi drevo za vsak prodan voziček. Medtem ko vaš dojenček raste v čudovito človeško bitje, vaše drevo raste v enem od čudovitih kolumbijskih gozdov.

Namesto da bi zavrgli plastične steklenice, jih recikliramo v lepe, uporabne stvari. S spreminjanjem stare reciklirane plastike v trajnostne tkanine Joolz ustvarja lepši svet za prihodnje generacije. Še bolj zanimiva je embalaža izdelkov Joolz. Velike in majhne kartonske škatle lahko uporabite večkrat – najprej razpakirate voziček, nato jih spremenite v ptičjo hišico, jelenčke ali svetilko. Ne zavrzite embalaže. Spremenite jo v nekaj posebnega, naučite otroke, kako je recikliranje boljše za okolje ter koliko truda in veselja je vtkanega v nekaj, kar naredite z lastnimi rokami.

Vsi otroški vozički Joolz so elegantni, ergonomski, kakovostni, enostavni za sestavo in rokovanje. Obenem zagotavljajo visoko raven udobja, ki popolnoma ustreza otrokovim potrebam. Omogočamo vam tudi prenosljivo desetletno garancijo. Vaš novi voziček Joolz enostavno registrirate v šestih mesecih od nakupa in že ste pripravljeni za brezskrben sprehod.

Ta dva in druge vozičke lahko preizkusite v trgovinah Baby Center, ponudbo in akcije za člane kluba Baby Center lahko preverite tukaj.

Baby Center bo svoje sledilce na Instagram profilu dnevno obveščal o uporabnih vsebinah, nagradnih igrah in aktivnostih, ki potekajo.

Scroll to Top