Bodimo odgovorni do okolja s pleničkami Kit & Kin

Odvisnost od neobnovljivih virov se zmanjša z uporabo trajnostnih materialov. Plenička v svojem jedru vsebuje gel, narejen na biološki osnovi. Celoten izdelek vključno z embalažo je popolnoma trajnostni tako zgornja plast, zunanja obloga ter elastična obroba okrog nogic. Gre za popolnoma naravno izbiro, saj so pleničke proizvedene v ogljično nevtralni tovarni. Zraven tega je podjetje tudi član združenja PETA, kar pomeni, da izdelki niso nikoli testirani na živalih. 

Pleničke Kit&Kin pa uporabljajo za svoje otroke tudi Maja Pinterič, Iris Mulej, Eva Ahačevčič, Vesna Mihelič, Alma Bažec, Sandra Babič, Mojca Mitev, Gloria Kotnikin številne druge mamice.

Prelistajte tudi zgibanko Kit&Kin.

Ekološke plenice velikost 1

Prisrčne pleničke namenjene enkratni uporabi, narejene iz naravnih ter koži prijaznih in obnovljivih materialov. Na voljo z različnimi motivi (medvedek in panda). Plenička je velikosti 1 (2-6 kg). Pakiranje vsebuje 40 plenic. Podjetje Kit & Kin je uspel umetne materiale nadomestit z naravnimi, kateri zaščitijo in ohranijo okolje, zraven tega pa so prijaznejši za kožo vašega otroka. 
 
Velikost 1

Ekološke plenice velikost 2

Pleničke Kit & Kin so hipoalergene ter odlikujejo izjemno vpojno jedro, ki ne vsebuje škodljivih kemikalij, zraven tega pa so zelo prijazne do otrokove kože in tudi ščitijo pred dermatološkimi nevšečnostmi (ekcem plenični izpuščaji). Pleničke Kit&Kin odlikuje značilni sloj, ki se hitro suši s pomočjo tehnologije kanalov, ki prerazporedijo mokroto po celotni plenički. S tem dosežemo suhost do 12 ur. Tovrstne pleničke so za enkratno uporabo in so okolju prijazne. Primerne so za otroka od 4 do 8 kg in so velikosti 2. V pakiranju je 40 plenic. 

Ekološke plenice velikost 3

Pleničke Kit & Kin so hipoalergene ter odlikujejo izjemno vpojno jedro, ki ne vsebuje škodljivih kemikalij, zraven tega pa so zelo prijazne do otrokove kože in tudi ščitijo pred dermatološkimi nevšečnostmi (ekcem plenični izpuščaji). Pleničke Kit&Kin odlikuje značilni sloj, ki se hitro suši s pomočjo tehnologije kanalov, ki prerazporedijo mokroto po celotni plenički. S tem dosežemo suhost do 12 ur. Tovrstne pleničke so za enkratno uporabo in so okolju prijazne. Primerne so za otroka od 6 do 10 kg in so velikosti 3. V pakiranju je 40 plenic. 

Velikost 3

Ekološke plenice velikost 4

Pleničke Kit & Kin so hipoalergene ter odlikujejo izjemno vpojno jedro, ki ne vsebuje škodljivih kemikalij, zraven tega pa so zelo prijazne do otrokove kože in tudi ščitijo pred dermatološkimi nevšečnostmi (ekcem plenični izpuščaji). Pleničke Kit&Kin odlikuje značilni sloj, ki se hitro suši s pomočjo tehnologije kanalov, ki prerazporedijo mokroto po celotni plenički. S tem dosežemo suhost do 12 ur. Tovrstne pleničke so za enkratno uporabo in so okolju prijazne. Primerne so za otroka od 9 do 14 kg in so velikosti 4. V pakiranju je 34 plenic. 

Velikost 4

Ekološke plenice velikost 5

Pleničke Kit & Kin so hipoalergene ter odlikujejo izjemno vpojno jedro, ki ne vsebuje škodljivih kemikalij, zraven tega pa so zelo prijazne do otrokove kože in tudi ščitijo pred dermatološkimi nevšečnostmi (ekcem plenični izpuščaji). Pleničke Kit&Kin odlikuje značilni sloj, ki se hitro suši s pomočjo tehnologije kanalov, ki prerazporedijo mokroto po celotni plenički. S tem dosežemo suhost do 12 ur. Tovrstne pleničke so za enkratno uporabo in so okolju prijazne. Primerne so za otroka od 11+ kg in so velikosti 5. V pakiranju je 30 plenic.

Ekološke hlačne plenice velikost 5

Hlačne pleničke Kit&Kin so idealne za vašega malčka ko le ta postaja vedno bolj aktiven. Pleničke se enostavno in hitro zapenjajo, ter imajo mehek in prožen pas. Namenjene so enkratni uporabi, ter so narejene iz naravnih, koži prijaznih in obnovljivih materialov. Pleničke so na voljo z motivi koale in opice. Primerne so za otroka od 15 do 18 kg in so velikosti 5. V pakiranju je 20 plenic.

Ekološke hlačne plenice, velikost 5

Ekološke hlačne plenice velikost 6

Hlačne pleničke Kit&Kin so idealne za vašega malčka ko le ta postaja vedno bolj aktiven. Pleničke se enostavno in hitro zapenjajo, ter imajo mehek in prožen pas. Namenjene so enkratni uporabi, ter so narejene iz naravnih, koži prijaznih in obnovljivih materialov. Pleničke so na voljo z motivi zebre in rakuna. Primerne so za otroka od 18+ kg in so velikosti 6. V pakiranju je 18 plenic.

Ekološki vlažilni robčki 60/1

Kit&Kin vlažilni robčki so razgradljiviv, hipoalergeni ter brez dišav. So izjemno mehki in narejeni iz naravnih materialov kamilic, kumaric in aloa vere. Pomirajajo in zaščitijo kožo vašega malčka.

Izdelki so na voljo na prodajnih mestih BabyCenter, Špar, Mercator in Dm.

Scroll to Top